CS Expres NOPEK Bruck UNET VM net Nový věk Pardubický kraj ČR Pardubice [x] skrýt Partnery PMČR J 2006 Partneři PMČR J 2006 Partneři PMČR J 2006
Gliding.cz   Fórum     Počasí     Soutěže: CPS On-line     PMČR   PMČR_J   PMČR_D   PMRg   Koště
AK Moravská Třebová AEROKLUB ČR NEWS - úvodní strana PMČR 2006 PMČRj 2006
Prihlášení uživatele

Chat

zbor:         (02. 08. 16:52)
- Horáci a učitelskej - těch 10 km jste doklouzli z vleku??????super klouzák
FORREST: Silnější pes         (02. 08. 16:47)
- 2pup: Já to vim, Davídku, kamaráde. Ale sem to rači psát nebudu, páč sem choděj študáci, tak abych jim jako voe nekazil ten vep a slovní zásobu svojí přirozenou sprostotou :-))) Hehe.
taťka mamka: gratulace         (02. 08. 16:47)
- Honzo - XL gratulujeme k vítězství, super
Zedd: O2?         (02. 08. 16:28)
- Kde je kyslík?
JC: Juniorský web         (02. 08. 16:19)
- I když asi každý čeká na výsledky (hu jsem taky napnutej, co to dnes udělá s pořadím), chci jen říci, že web je výborně dělán. Stesky nad webkamerou jsou hezké, ale důležitější je úroveň závodů a informace. A ty jsou velice aktuální a to i on line z gridu. Pepe napsal proč tak málo informací před soutěžními vzlety - organizační štáb má v té době zcela jiné starosti, nelze zveřejnit trať před briefingem. Jedinou výtkou je nedostatek fotek, ale to je jen proto, že si kluci neuvědomili složitost řízení juniorek cca s 50 soutěžícími a mysleli, že to stihnou při soutěži. Za sebe říkám, že mladý tým bez zkušeností vedený Pepou Bártou zorganizoval výbornou soutěž, které i přálo počasí. A tady taky jedna poznámka :-), v počasí jsem se za ty roky naučil věřit Horácovi.. snad tahle věta stačí k problematice orientace trati.
Pup: 2 Forrest         (02. 08. 16:13)
- ...a víš co se řiká u nás na vsi???
Brouci:         (02. 08. 16:10)
- Uff, no konecne
FORREST: Zpravodajství je super!!!         (02. 08. 16:04)
- Slovy Ivánka Horníka "ty vole na co tady kdo čeká. co je to za klauni!!!" :-)
Charlie: Radek doma,         (02. 08. 15:56)
- Kua Bouku kde seš ...
Zedd: Zaber 63!         (02. 08. 15:11)
- Mi ani nemluv, zvlašť, když je OKčko v poli :-(
Charlie: 2 Zedd         (02. 08. 15:08)
- jojo sem uplně vystresovanej, bude to asi pěkná loterie dneska
Lenka od Zimy: to Pepe         (02. 08. 15:07)
- Pepe, nenech si zkazit náladu těma hnidopichama, je to prima, seš nejlepší ředitel a informátor a vůbec :-).... hlavně nějak zařiď, aby naši dobře doletěli :-)
Zedd: To sou dnes nervy!         (02. 08. 15:04)
- Kdo doletí?? 2 Charlie: AMEN!
Pepe: 2 Petr: Co bych tam psal před 10h ?         (02. 08. 14:57)
- První informace mají mít závodníci ! Nemůžu tam dát trať před briefingem. Webkamera je většinou stejně mizerná - a namířená na tranďáky úplně o ničem. A třeba ty informace o letadlech, která jsou v poli a která dolétavjí jsou podle tebe neaktuální ? Jsi asi Petře trošku mimo. Přijeď někdy na závody ať víš o čem mluvíš.
Charlie: Pánové kritici         (02. 08. 14:55)
- Něříkám že je to všechno na 100 %, ale řek bych že docela fest přeháníte, informace ohledně toho nejnapínavejšího t.j. doletů, polí a výsledků sou v dostatečné míře. Pravda fotek by mohlo bejt víc webkamera by se šikla, ale nějak ji nikdo nezasponzoroval, možná inspirace pro vás na příští léta. Lidi co dlouhodobě sledujou zpravodajství z různých soutěží na webu mi portvrdí že tenhle web je rozhodně ten z těch lepších, pokud si myslíte že by ste to zvládli líp nikdo vám nebude bránit se realizovat. Možná by neškodilo si uvědomit kolik práce nejen za tímto redakčním systémem stojí. Kecat umí každej tak přiložte ruku k dílu máte možnost se stát součástí velkého týmu lidí kteří se snaží o to aby závody nebyly jen pro závodníky ...
Jožka:         (02. 08. 14:51)
- Velmi se mýlíš, Pepe, budiž i tobě odpuštěno.
Erix: Ještě jedna malinká reakce         (02. 08. 14:48)
- na Jožku a jeho výrok: "Omlouvám se, že jsem se odvážil přijít s kritikou, to se zřejmě nesmí." Připadlo mi, že jsi se trochu urazil, ale nevím proč? Charlie v reakci na Tvuj příspěvek vysvětlil, jaká je na závodech situace. Nikomu nenadával, nikoho neurážel. Nemůžeš přece čekat, že s Tvojí kritikou bude každý souhlasit. Stejným "bonmotem" by pak mohl odpovědět Charlie. Schválně, zkus se přijet osobně podívat na nějaké závody, ať vidíš, jak to šlape.
Petr: informace         (02. 08. 14:46)
- Nemyslím, že by web byl nějak extra aktuální. Webka vopravdu chybí, a namířená na tranďáky - né z náměstí, tam je na h.. První informace po 10 HR také nejsou úplně to pravé. Nicméně proti letošním regionům určitě zlepšení, Blaníci jsou jiný druh soutěže, i když s disciplínami jsou většinou rychlejší. Zajímavých fotek poskrovnu, ale kritizovat je zhůry zakázáno, takže: "Jste perfektní!"
Pepe: Fotky budou dnes         (02. 08. 14:35)
- Omlouvám se za zpoždění. Snad se budou o to víc líbit. Jožka : Mám pocit, že jsi v životě nebyl na plachtařských závodech...Takže v nevědomí nevíš co činíš. Budiž ti odpuštěno!
Pup:         (02. 08. 14:35)
- S tím západem nemusí bejt tak zle, v Praze se to zase otevřelo a teď to vypadá velmi pěkně. Jožko, úroveň zpravodajství je fakt dost slušná. Ty lidi toho maj často nad hlavu a není možný bejt všude a ještě o tom co 5 minut něco klofat na web. Btw, byl ses někdy na závodech podívat osobně???
GliderMan: Webkamera         (02. 08. 13:43)
- Oblohu na V. Mýtem můžete částečně sledovat na webkameře z náměstí
Jožka:         (02. 08. 13:40)
- Vidím všude a dobře. Ale už mlčím, ono vlastně ani dobře vidět není často dobře. Ale ty fotky bych stejně jako vy, viděl rád.
Zedd: Jožko,         (02. 08. 13:26)
- já se na juniorky moc těšil, ale mé studijní neúspěchy mě přinutili sedět doma a juniorky sledovat z webu. Jedinou vadou na kráse tohoto webu je nedostatek fotek (pohněte si, sakra! :-)), jinak informace tečou v docela slušné míře. Kritika tvého kalibru je trochu moc. Asi si nevidíš do pusy, nebo na klávesnici...
zbor:         (02. 08. 13:00)
- a co ty slibovaný fotky????????
Jožka:         (02. 08. 12:59)
- Nechci se dohadovat, ale vy jste na akci a vidíte to zcela jinak. Ti, kteří PMČR chtějí sledovat na Vašich stránkách, tak prostě dostatek informací nemají. Ale to vy zřejmě slyšet nechcete. Omlouvám se, že jsem se odvážil přijít s kritikou, to se zřejmě nesmí.
<< starší záznamy | skok na aktuální | novější záznamy >>

© Aeroklub Vysoké Mýto
PMČRj 2006