Gliding.cz Fórum Počasí   Soutěže 2024: FCC  PP  Fatraglide  JPJ  AZ Cup  PMCR  PMRg/PMCRj  FL   Safari  TCup  PPV  RP   RD  HOP  GGP      Archiv SK Kalendář | CPS

Naši sponzoři

[x] skrýt

Plachtařské mistrovství České republiky 2014
Prihlášení soutěžícího

Chat

Jméno: E-mail:

Nadpis:

Text:


Antispam: Doplňte kód letiště závodů (čtveřice velkych písmen ;-) LK..

Littlemill: Tracking dnes v klubovce         (19. 08. 14:36)
- .. je spuštěný
LK: Webkamery...         (18. 08. 12:25)
- Jsou asi nejak zaseknute na dopoledne - neslo by je prosim restartovat, abychom se mohli kochat pohledem na kamarady a kamaradky (hlavne) ???
Ondra: pole Y         (17. 08. 05:38)
- Když jsi takhle tahal z pole naposledy, přetrhl jsi u toho auto. Tak snad tentokrát dopadlo šťastněji. :)
Petr: Aha, už tomu dnešku rozumím         (16. 08. 23:02)
- nejdřív jsem podezříval neschopného meteorologa, ale ono to bylo divadlo a křeče pro média
kaaj: díky za zpravodajství         (16. 08. 19:38)
- Díky za dnešní zprávy z terénu. Líbilo. Jen tak dál.
LK: Dnesni info zde...         (16. 08. 18:47)
- Ahoj, já jsem Luděk a dneska jsem byl na kopci skoro celý den, takže jsem věděl skoro vše. Prima bylo, že zprávy začaly chodit poté, co se Horác ozval... Chronologie dne: - 9:52 - na start! - 12:52 - chroust vypuštěn a starty na 13:20 (to chápu, kázeň na startu musí být) - malinko odloženo, potvrzen start na 13:40, ovšem z kozího rohu udeřila předtím naprosto neviditelná přeháňka, co vzápětí po přepršení ukončila den... - 13:53 zrušeno, závodníci bez potahů spustili procedury sušení a postupně se odebrali na výchozí pozice. Pěkná práce s médii dneska! ČT i druhý štáb spokojeni, snad z toho něco někdy uvidíme. Držím palce na zítra!
Horác: hola, hola?         (16. 08. 12:40)
- Je 12:40 a poslední aktualitka je z 9:52 :-(
Tom: Medializace to all         (15. 08. 21:14)
-

Ahoj, já jsem Tom a společně ještě s pár lidma se tady snažíme závody medializovat.. Jen pro představu, každý den máme sketch na radiu Beat (v 7:20 a 10:30) dále o nás píší v deníku, v BD a v několika dalších plátcích o nás psali, nebo i psát budou.Také už jsme měli reportáž v Jihočeské TV, jednu ještě mít budem, pořad v rádiu atd atd... Co se týče informovanosti pro závodníky (a jiné zájemce tady na glidingu), snažíme se seč můžeme, jenže musíte pochopit, že nás tady na to také není nejvíce... Každý kdo má volné ruce, je využit na startu aby Vám, závodníkům, mohl třeba zapnout lano, nebo podržet křídlo... Kdybychom psali rozsáhlejší info o startu než píšeme teď, bylo by to na úkor hladkého průběhu startu, což by dle mne nebylo správné. Samozřejmně, na tohle bude mít každý možná jiný názor a já mu ho zaboha nechci brát :).. Chápu, že Vás možná štve, že nejste až tak informovaní jak by jste si to představovali, beru tuhle debatu v potaz a pokusím se udělat co nejvíce aby toho infa tedy bylo více :-)...

kaaj: to Pepe         (15. 08. 18:41)
- To nebylo míněno jako "rejpání", a kritika, ale spíš jako volání po více informacích. Přeci jen pokud jste přímo na místě, tak pro vás jednovětné "hlášky" mají úplně jinou vypovídací hodnotu než pro lidi, kteří tam nejsou. Ale ti právě o to víc prahnou po detailech. A zpravodajství přece nemusí dělat nikdo z organizátorů, kteří mají jiné práce nad hlavu. Stačilo by třeba angažovat někoho z nelétajících co jsou na místě a požádat ho ať pobíhá po ploše, píše, fotí a natáčí (třeba krátké mikrorozhovory s vítězi), apod. Na to všechno dneska stačí mobil. A tím přenese atmosféru mistrovství ven pro ty kdo na Hosíně nejsou. A o to přece jde, ne jen o strohá fakta.
Bajča: INFORMACE         (15. 08. 18:28)
- Další info kanál lze najít zde http://www.hosin.info/index_3.php?s=fandime
LK to OWL: Proc pro LK Breclav???         (15. 08. 18:26)
- Nejak to nechapu...
OWL: to Ondra         (15. 08. 18:01)
- Mistrovství sleduji jen po glidingu nebo FB a dokonce i na jihočeské televizi a nevidím problém v informovanosti...Chtělo by to spešl info kanál pro LK Břeclav...:)
JC: to Jitka         (15. 08. 16:45)
- Milá Jitko. Když se připojíš na soaringspot ve chvíli, kdy se aktualizují data, pak cca 1-2minuty je stránka jakoby prázdná, to není vína pořadatele, ale normální stav...
Jitka: Soaring spot         (15. 08. 16:28)
- Informace již jsou tam u všech tříd!
Jitka: Soaring spot         (15. 08. 16:24)
- KombiOpen a Kombi 15 už jsou OK. Ješte ta klubová třída je "nějaká divná" Není tam ani úloha, ani výsledky z dneška. Tak pevné nervy!
Bajča: Soaring Spot         (15. 08. 16:18)
- Bohužel, občas se objeví problém se Soaring Spotem, včera mi nešly nahrát tratě a výsledky, dneska to byly zatim "jen" tratě - výsledky dneska doufám fungují. Ani nevim, čim to je, prostě tam jednou za čas vleze nějakej brouk a žere data, co tam tečou.
Ondra: Barča - palec nahoru         (15. 08. 16:07)
- Stačí si trochu za nadávat a už to jede :)
Ondra: to Pepe         (15. 08. 16:01)
- Chtělo by to víc objektivní pohled.Nevím proč obhajuješ něco co evidentně zrovna moc dobře nefunguje. Třeba zrovna v Mýtě tohle problém nikdy nebyl. Právě proto, že jsou tak složité podmínky,by jsme my, co tam z různých důvodů nemůže být, rádi věděli co se na letišti děje. Sakra, je to přeci PMCR. Trochu profesionálnější přístup by si to zasloužilo.
Pepe VM: Pro kritiky         (15. 08. 15:23)
- Ahoj remcalové! Hodně to vše ovlivňuje počasí a letos na pmčr jsou podmínky extrémně složité, je pro všechny náročnější to zorganizovat tak, aby byla šance na platnou disciplínu.Prostor pro zlepšení je vždycky, ale tak tragicky jako remcalové tady na chatu bych to neviděl. Dejte tomu klid, chvíli se rejpejte v jiným hovínku a uvidíte, že jen jak se trochu zlepší počasí, že se nejen bude lépe létat, ale i ty věci kolem půjdou hladčeji. Zrovna medializaci bych Hosínu nevytýkal, ta je jedna z nejlepších.
Jitka: Soaring spot         (15. 08. 14:47)
- Ani na Soaring spot nejsou žádné informace k dnešku :-(
Littlemill: 2Píta,kaaj a dn         (15. 08. 14:42)
- Do trackingu jsem omylem zadal Marka Pechance jako "IGC", správně má být samozřejmě "1GC". Už jsem to opravil. Ostatní startovní znaky jsou správně.
dn: 2 kaaj         (15. 08. 14:32)
- IGC(klub) zrejme sedi na poli, zatimco 1GC(kombi)- na trackingu jako IGC jeste leti
X: info         (15. 08. 14:24)
- Vzorem jsou juniorky včetně reportáže hradecké tv, někdo umí. EF drž se! vp
kaaj:         (15. 08. 14:10)
- Tak to u QX asi byl jen momentální výpadek trackingu. Budu tedy věřit zorávám v News :-)
Píta: Tracking         (15. 08. 14:09)
- Na trackingu zůstaly startovní znaky z klubovky, po rozkliknutí ve spodní liště je vidět, kdo s tím skutečně letí. Jinak se přidávám k tomu, zejména ranní info o tom, zda se poletí, docela chybí. Kluci v Brodě pak žijí v nejistotě, zda to sami mají skládat :)
© AK České Budějovice
Plachtařské mistrovství České republiky 2014